Tuntuu kuin Sissi kasvaisi sentin joka päivä. "Lihotuskuuri" alkaa jo vähän vaikuttaa, pentu ei enää näytä hirvittävän luikulta. Viime viikolla kävimme Lieksan mökillä. Sissi oppi syömään puolukoita suoraan varvusta! Ja täysin ilman ohjausta. Retken saldo: kaksi näköhavaintoa koppeloista, muutama tatti, runsaasti suppilovahveroita ja onnelliset koirat.



 

Välipalaksi makkaraa, Sissi ottaa päiväunia matkayksiössään.

 

Sissille tehtiin väliaikainen unipaikka, raukka joutui pahvilaatikkoon. Lohdutukseksi sille annettiin emännän vanha turkki makuualustaksi, mikä Sissin mielestä onkin huisin mukava. Emännän ystävät muistavat sen kauhtanan "susiturkkina". Reilu kymmenen vuotta sitten, silloin kun turkki oli vielä käytössä, emäntä meinasi joutua kettutyttöjen kynsiin. Eivät tytöt millään suostuneet ymmärtämään, että kyseessä todellakin on tekoturkki.



 

Nyt me lähdetään Sissin kanssa kirkonkylälle laittamaan Sissin sisarusten paperit postiin. Olen kerran soittanut pentujen uusille omistajille ja kaikille kuului pelkästään hyvää. Tällä viikolla on todennäköisesti soitettava uudelleen, vaikka päätin, että en liikaa halua uusia omistajia häiriköidä…



Äiti ja tytär mökillä. Sissi ei kestä sekuntiakaan paikallaan kun "panivat pahkeinen pannan".