Sissi laitettiin lihotuskuurille eikä se tunnu beaglenpennusta mitenkään epämiellyttävältä… Totta puhuen, ei nyt tietenkään Sissiä yritetä väkisin lihottaa, mutta vähän enemmän saisi neidille tulla massaa. Liian kuikelo on pentu tällä hetkellä, mielestäni.

 

Sisulle ammuttiin kauden ensimmäinen jänis, hienoa hienoa! Ei se mikään huippuajo ollut, mutta isäntä oli hyvästi hollilla. Tarkoituksena oli saada Sissille jäniksenhajut tutuksi, ja näin kyllä kävi. Sissi sai pupun oikean etutassun haltuunsa eikä suostunut sitä kenellekään suosiolla luovuttamaan. Ensimmäisen kerran kuulin pikkupennun kunnolla murisevan kun otin tassun itselleni. Kyllä se on ihmeellistä, miten luonto ja tikanpojat toimii. Sissiriepu ei ole koskaan nähnyt jänistä, mutta perimän kautta näköjään jäniskuviot on selkäytimessä. Iltapäivällä sitten harjoiteltiin kovasti komentosanaa ”irti”.

 

Huomenna aamuvarhain lähdetään koko perhe lomalle meidän mökille Lieksaan. Siellä lepää jokaisen perheenjäsenen mieli. Sieltä löytyy lintuja, jäniksiä, marjoja, sieniä, pieniä tutkimusretkiä, eikä remontista häivääkään!