Ei ole koirassa vikaa, ei. Aamulla isäntä lähti kotimetsään Sisun kanssa ja eipä aikaakaan niin Tölpänsalon metsät raikui Sisun haukun tahdissa. Olisipa vain Juvallakin ollut samanlainen meno, oli se vain komeaa kuunneltavaa.

 

Isäntä tuli jäniksen kanssa kotiin ja heti siitä kehittelemään Sissille jäljestysrataa. Ensimmäinen meni loistavasti ja toinen hyvin. Toisesta tehtiin vähän haastavampi ja haasteellisuutta lisäsi entisestään Raappana. Sissin perivihollinen siis änkeytyi leikkiin mukaan. Hitusen ohjaten Sissi kuitenkin selvitti radan ja voi sitä onnea kun maalista löytyi jänis.

 

Luppakorvat eivät  millään meinanneet rauhoittua vaan kyttäsivät tuvan oven hollilla josko vielä pääsisi pupuhommiin. Lopulta kuitenkin yhteistuumin suunnistivat petiin ja nyt tuntuu uni hyvin maittavan.

 

Sissin kanssa käytiin eilen eläinlääkärillä. Sillä on jotakin ällö möhnää korvissa. Ostin perjantaina Epi Oticia ja viikonlopun puhdistelin korvia. Lääkäri sanoi, että ei ainakaan tulehdukselta vaikuta vaikkakin eritteen määrä on runsasta ja kehoitti vaan jatkamaan puhdistelua. Epäili, että pihatouhuissa korviin olisi saattanut joutua multaa yms. Tarkkailemme tilannetta. Sissi kun ei vaikuta mitenkään kipeältä niin ei tässä tarvitse suuremmin hysterisoitua.