Pennuille oli mietittyinä monenmoisia nimiä. Jos pentue olisi syntynyt 11. - 13.7. välisenä aikana, se olisi saanut rockhenkiset nimet tuolloin tapahtuneen Ilosaarirockin kunniaksi. Erityisesti meitä olisivat miellyttäneet Tölpänsalon Hongisto ja Mokoma -nimiset koirat. Olimme luonnollisesti kysyneet luvat nimien käyttöön.

Koska pennut eivät vielä Ilosaarirockin aikaan malttaneet syntyä ja loppujen lopuksi syntyivät niin dramaattisten vaiheiden kautta, päätimme lopulta nimetä pennut taisteluhenkisillä nimillä. Viikko synnytyksen jälkeen lähetin astutustodistuksen allekirjoitettavaksi Nallin omistajalle ja pentueilmoitukseen valikoitui seuraavat nimet:

Tölpänsalon Törni
Tölpänsalon Rokka
Tölpänsalon Sissi
Tölpänsalon Miina
Tölpänsalon Lotta

Päätimme pantata nimien jakamista viimeiseen saakka, jotta luonteenpiirteistä saisi jotain osviittaa. Pennuista on tullut nyt jo niin paljon kyselyjä, että enää nimien antoa ei voinut lykätä.

Tölpänsalon Törni on Ankkuri. Rämäpää kapinallinen, joka on aina valmis pieneen rähinään. Älykäs ja utelias yksilö. Törni oppi ensimmäisenä imemään eikä sen paino laskenut missään vaiheessa. Ensimmäiset yöt nukkui tiukasti emän kainalossa.

Tölpänsalon Rokka on Mustaselkä. Jämy tapaus, ottanee pentulaumassa johtoaseman. Rokka on ollut suurin pentu alusta pitäen. Se pitää muut pennut kurissa jos toiset intoutuvat liikaa heilumaan. Todellakin "Kuule, vänskä. Mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä? Täs siul on sellane." -tyyppinen tapaus.

Kannuskynnestä tuli Tölpänsalon Sissi perustuen pennun sisukkuuteen. Sissi on reipas pieni veijari. "Pienet nurmipainit voisi kyllä ottaa" - tuntuu olevan sillä koko ajan mielessä. Erityisesti nujuaa Rokan kanssa, siitä löytyy kai eniten haastetta.

Tölpänsalon Miina on Irokeesi. Miina oli isoin narttu syntymahetkellä, mutta Laikku/Lotta on painossa mennyt siitä nyt himpun verran ohi. Miina on aktiivinen, reipas ja aina valmis telmimään sisarusten kanssa. Erityisesti painimatsit Lotan kanssa kiinnostaisivat juuri tällä hetkellä - enemmän kuin Lottaa...

Tölpänsalon Lotta on Laikku. Syntymähetkellä Lotta painoi vain hitusen Sissiä enemmän, mutta tällä hetkellä se on pentulauman painavin narttu. Lotta onkin osallistunut viime päivinä painiotteluihin ja muuhun telmimiseen harvakseltaan ja keskittynyt pääasiassa ruokailuun. Heti syntymän jälkeen Lotta oli vilkkain kaikista pennuista.

Kaikki pennut ovat reippaita ja viihtyvät parhaiten läjässä. Yksikään pentu ei ole syrjäänvetäytyvä eikä itkijä-valittajatyyppiä.

1806801.jpg

Mistä täältä pääsee pois? - Rokkaa kiinnostaa vimmatusti pentulaatikon ulkopuolinen elämä.