Idän lohkon jälkeen Sisu joutui pakkolomalle sohvan pohjalle. Pelkäsimme, että kainalon haava tulehtuisi jos Sisu-mamma olisi päivät tarhassa. Niinpä juniori vietti päivät pihalla Iita-vanhapiikatädin valvovan silmän alla. Sisu otti sohvalla todella rennosti. Totesimmekin isännän kanssa, että miten ihanan rauhallista on aikuisen koiran kanssa. Ei syötyjä sukkia tai sähköjohtoja.

Aikansa lamailtuaan Sisullekin riitti. Eräänä päivänä töistä palattuamme tuvan lattialla meitä vastaanotti entinen styrox kylmälaukku. Vihje ymmärrettiin täysin. Haava oli parantunut ja Sisu siitä metsään tositoimiin.

Sisun saldo tälle kaudelle on nyt kaksi jänistä, yksi 0-tulos (34.46) ja yksi luopuminen. Sissille on ammuttu kaksi jänistä. Koekäynnit aloitetaan vasta ensi kaudella.

Sisun tälle kaudelle saattaisi mahtua vielä yksi koekäynti. Odotamme kovasti juoksun alkamista ja riiuureissulle lähtöä. Tarkoituksenamme on uusia edellinen ja ensimmäinen yhdistelmä, niin hyvältä jälkikasvu vaikuttaa. Nallilla on kohtuu vähän jälkeläisiä ja meidän ensimmäisestä pentueesta on elossa enää neljä pentua.

Niin, todellakin jälkikasvu vaikuttaa hyvältä. Yksi niistä lahnottaa nyt sohvalla ja yrittää syödä pyykkikorista varastamiansa sukkahousuja siten että en huomaisi…