Isäntä askarteli jääkaapin avonaisen sokkelin eteen pahvilaatikosta suojan. Vitsikkäänä miehenä hän leikkasi siihen palan laatikon kohdasta, jossa luki "avataan tästä". Muutaman päivän pennut sitä tavasivat ja tekivät sitten työtä käskettyä. Muutenkin pennut ovat erittäin lukuintoisia. Sanomalehtiä kuluu monta monituista päivässä ja kaikki uutiset kelpaavat.

Viikko sitten kävimme eläinlääkärillä. Pennut saivat sirut ja tarkastuksen. Eläinlääkäri kehui pentuja kovasti. Sanoi, että pennuista kyllä näkee ettei niitä ole missään tarhan perillä pidetty. Reippaita ja sosiaalisia ovat kaikki. Aatulta ja Onnilta ei vielä toinen kives ollut laskeutunut, mutta kuusiviikkoisiahan ne silloin vasta olivat.

Eilen kilahti postiluukuun pentujen rekisteripaperit. Nopeaa toimintaa Kennelliitolta tällä kertaa. Viimeksi niitä viikkotolkulla odoteltiin.

Pennuilla on uusi leikkikaveri. Suuri-Metsästäjä Herra Raappana on pentujen mielestä tällä hetkellä kaikkein hauskinta ajanvietettä. Melkoisen hyvin huumori on kissalla kestänyt. Eikähän se tulisi edes sisällä käymään jos pennut siitä aivan vastenmielisiä olisivat. On se kuulkaa vaan hauska näky kun kissa juoksee edellä ja viisi beaglenpentua perässä.

Toissa päivänä pennut pääsivät yksitellen/parittain käymään parinsadan metrin päässä olevalla riistapellolla. Kaikki tutustuivat rohkeasti uusiin hajuihin ja vauhti oli välillä päätä huumaava.

Tätä autuutta ei sitten ole jäljellä enää kuin muutama päivä. Viikon sisällä kaikki pennut matkaavat uusiin koteihinsa. Saattaa siinä silmäkulma kostua...