Alkaa olla todella haikea mieli. Enää yksi yö ja kolme pentua suunnistaa maailmalle. Saattaapi olla, että silmäkulma kostuu huomenillalla.

 

Eilen kävimme eläinlääkärillä. Pennut ovat kaikin puolin terveitä, ainoastaan Törnin toinen kives ei ole vielä laskeutunut. Eläinlääkärin mukaan beaglelle rotuna ei ole tyypillistä se, että kivekset jäisivät laskeutumatta.

 

Eläinlääkäri kehui kovasti pentuja reippaiksi ja hyvännäköisiksi. Hän sanoi, että huomaa kyllä, että pentujen kanssa on vietetty paljon aikaa. Pentuja oli helppo käsitellä eivätkä ne olleet yhtään peloissaan. Sellaiset kommentit luonnollisesti lämmittävät kovasti emännän mieltä.

 

Toissaillan teimme risusavottaa. Pennut nukkuivat tuvassa ja Sisu oli tutkapanta kaulassa meidän mukana. Mutta ei Sisua pupuhommat kiinnostaneet lainkaan. Aikansa se pyöri lähitienoilla ja sitten juoksi kotiportaille. Taisi tulla huoli pennuista.

 

Pennut rakastavat juoksennella pihamaalla vapaasti. Eilen olin yksin pentujen kanssa pihalla ja kyllä ne minua juoksuttivat. Lotta ja Sissi painaa pihasaunalle ja pojat päinvastaiseen suuntaan ja Miina päättää tutkia halkoliiteriä. Onneksi pennut kuitenkin väsyvät aika nopeasti ja suuntaavat sisätiloihin lepäämään.

 

Tänään madotan pennut kolmannen kerran. Eilen kävin hakemassa kaupungilta pennuille kolmen kilon säkit penturuokaa mukaan uusiin koteihin. Ilmassa todellakin on haikeaa lähdön tunnelmaa.