… nimittäin Sisu! Meidän mamma riekkuu pentunsa kanssa niin että tanner tömisee ja matot on rutussa.

 

Viime päivityksestä on vierähtänyt tovi. Emäntä kävi työkomennuksella eikä aika riittänyt kirjoituspuuhiin. Elo Tölpässä on ennallaan. Sissi kasvaa ja komistuu silmissä. Sisu treenaa Idän valintaan ja Iita jahtaa metsoja. Iitan kanssa isännälle ei kyllä tänä syksynä ole kertynyt reppuun muuta kuin kokemusta.

 

Sisu vaikuttaisi olevan oivassa kunnossa. Toivottavasti ensi viikonloppuna Juvalla ajo kulkee samalla tavalla kuin kotometsissä. Jos ne savolaiset jänikset on kovinkin kieroja? Isäntä on treenannut Sisun kanssa säännöllisesti, muttei missään nimessä liikaa ettei nyt vaan ylikunnon puolelle pärähdä. Emäntää vähän huolettaa kun Sisun yksi tissi on vielä kovin iso, ehkei se siitä enää pienenekään.

 

Sissi sai eilen uusia leluja. Vinkuva amerikkalainen jalkapallo on sen mielestä huisin ihana! Kong pallo on vielä pikkuisen liian suuri, mutta pian toimiva. Sissi alkaa painaa tosi kovilla kierroksilla. Virtaa riittää  - vaikka valaisemaan pientä kylää. Vauhti on hirvittävä, varsinkin ulkona.

 

Sissi ei ole vielä sisäsiisti. Pääsääntöisesti tarpeet tehdään pihalle, mutta toisinaan, varsinkin leikin lomassa ilta-aikaan, pissi saattaa lirahtaa tuvan lattialle. Tähän täytyy nyt kiinnittää erityistä huomiota. Sissi tulee kutsusta, osaa istua ja odottaa ruokaa ja tulla metsästä pillin kutsusta. Sissi tietää, että keittiön pöydälle EI SAA hypätä, mutta ei voi vastustaa kiusausta. Sissi ei suostu ymmärtämään, että kissalla olisi muuta virkaa kuin olla Sissin painikaverina. Sissin mielestä yksinolo ei ole enää hirvittävän kamalaa – aika menee nopeasti kun nukkuu ja joskus kaveriksi saattaa saada siankorvan.

 

Sissin tuhoamisura alkoi eilen. Tai onhan muutama sukka jo nakerreltu kun Sissi oppi hyppäämään pyykkikoriin (joka muuten on aikasen korkea), mutta ei lasketa niitä. Eilen olohuoneeseen oli unohtuneet herkulliset kuulokkeet sopivalle korkeudelle. Eihän moista voinut pikku koira vastustaa lainkaan vaan ne piuhat oli nakerreltava välittömästi poikki. Oma moka, ei voi auttaa.