Sisu se sitten otti ja meni ja voitti piirinmestaruuden. Isäntä tuumasi viikko sitten, että Sisu on kyllä kuntoutunut paremmin kuin hyvin ja että aikoo ilmoittaa koiran piirinmestaruuskisoihin. Emäntä vähän epäröi, mutta turhaa huolenpitoa se taisi olla.

 

Isäntä ja Sisu lähtivät eilen kokeisiin aamulla ennen neljää, onneksi kumpikaan ei ole erittäin aamu-unista sorttia. Sisun ensimmäinen ajoerä meni täydellisesti, haku 11 minuuttia ja ajo 120. Toisessa ajoerässä haku kesti 170 minuuttia ja ajo 57. Sisu hukkasi jäniksen tielle ja siinä jotenkin sotkeutui. Joka tapauksessa pisteet 74.63, hyvin tehty Sisu!

 

Koiran kunto kesti hyvin, aivan kuten isäntä harjoitusten perusteella arvioi. Tissit kyllä menivät helliksi ja Sisun silmiin keräytyi jotain ihme nöyhtää ajon tiimellyksessä. Pelkällä puhdistuksella siitä kuitenkin selvittiin ja aamulla Sisu oli aivan entisellään – tavallista väsyneempi vain. Aamupissin jälkeen Sisu tuumasi, että ottaa pienet ettonet sohvalla. Se kyllä piirinmestarille suodaan!