… joutaa kirjoittelemaan. Olevinansa ollut kai kiireitä kun päivittelyt ovat jääneet väliin toviksi. Emäntä oli kuukausi sitten vuosituhannen taudissa ja siitä lähtien ovat työkiireet vaivanneet. Sissi viettää nykyisin päivät Sisu-mamman tarhassa. Yhteiselo sujuu nykyisin oikein mallikkaasti.



Sissin ensimmäinen juoksu sitten oli ja meni. Koiruusparka taantui aivan pikkupennun tasolle. Mitään se ei kuullut eikä ymmärtänyt. Pissiä piti sisälle ja askarrella tavallista enemmän, mm. sukkia ja kenkiä. Onneksi juoksu on nyt ohi ja Sissin aivotoiminta palautunut hiljalleen.


Sissi täyttää ensi viikolla vuoden. Niin se aika rientää! Luppakorvien mielestä se kyllä kesällä suorastaan matelee. Ilma täynnä herkullisia tuoksuja ja hihnanpäässä vaan saa niitä haistella. Onneksi tositoimiin ei enää ole hyvin kauan. Pitäneeköhän laittaa ihan aamukampa?


Sissi sai taas sisarpuolia. Tällä kertaa tuli seitsemän siskopuolta ja kuvista päätellen aivan ihania pikku viikareita!. Pennut löytyvät Suomen Beagleyhdistyksen pentuvälityksestä.