Tänään Sissille saatiin ensimmäinen kaato. Isäntä ja juniori lähtivät metsään kahdeksan jälkeen. Keli oli kylmän yön jälkeen kuivahko ja tuulinen. Sissi haki vajaan tunnin ja löysi lopulta yöjäljen. Ajo lähti muutaman minuutin päästä ja kesti kymmenisen minuuttia. Sihti oli tällä kertaa kohdillaan ja Sissin ensimmäinen jänis nurin. Hyvä Sissi!

Sisun osalta ennakko-odotukset kautta ajatellen liittyvät myös koekäynteihin. Ensimmäisen harjoituskerran sippiä lukuun ottamatta homma tuntuu luistavan ajankohtaan nähden tällä hetkellä tyydyttävästi. Yksi kaato on saatu myös Sisulle. Parhaillaan Tölpänsalolla odotellaan jännityksellä Salpausselän piirinmestaruuskisan tuloksia.

Iitukka on saanut metsää myös, laihoin tuloksin tosin. Tämän syksyn Tölpänsalon beaglesuuntauksen vuoksi Iitukka on ollut lainakäytössä tuttavilla, joiden oma pystykorva viettää jo leppoisia eläkepäiviä.

Kausi on siis lähtenyt ihan kelvollisesti käyntiin. Piirinmestaruuskisoissa ei tosin tuuri ollut myötä. Sisun suoritus oli melkoista puurtamista eikä emäntä saanut tuomariharjoittelua suoritettua kun koeteltava koira ei ajanut. Mutta yhtä kaikki – seura oli huippuhauskaa! Emäntä kiittää vanhoja konkareita oivallisesta oppipäivästä ja jatkaa tuomariharjoittelua Idän lohkossa 24.10.